6978739068, 6972825825 Ραφήνα - Αττική pantazis.sprs@gmail.com

ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΚΑΔΩΝ ΜΠΑΖΩΝ
ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΣΠΥΡΟΣ | Χωματουργικές Εργασίες - Ενοικιάσεις Κάδων Ραφήνα Αττική 


Διαθέτοντας διάφορους κάδους για μπάζα - απορρίμματα καθώς και σύγχρονα φορτηγά, η επιχείρηση μας “ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΣΠΥΡΟΣ” η οποία βρίσκεται στην Ραφήνα Αττικής, παρέχει την υπηρεσία ενοικίασης κάδων για το χρονικό διάστημα που επιθυμείτε και κυρίως σε οικονομικές τιμές.

Εάν έχετε διεκπεραιώσει μια σειρά εργασιών στην Ραφήνα και σε όλη την Αττική και έχει προκύψει η ανάγκη άμεσης μεταφοράς μπαζών ή απορριμάτων, τότε η ενοικίαση κάδων μπαζών είναι η ιδανική λύση.

Ξεκινήστε οποιαδήποτε οικοδομική εργασία θέλετε, χωρίς να σκέφεστε τον όγκο των μπάζων. Επικοινωνήστε μαζί μας και θα έρθουμε στο χώρο σας για να πραγματοποιήσουμε την τοποθέτηση των κάδων, αφού πρώτα συζητήσουμε για τις ανάγκες σας.

 
 
     
     
     
 
 
ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΚΑΔΟΥΣ

για μπάζα και απορρίμματα που μπορούν να καλύψουν κάθε σας ανάγκη, ενώ αναλαμβάνουμε και την απομάκρυνση - αποκομιδή μπαζών.

Οι κάδοι μπαζών, μπορούν να μείνεις στο χώρο που επιθυμείτε για το χρονικό διάστημα που τους χρειάζεστε, ενώ είμαστε πάντα στην διάθεσή σας και με ένα τηλεφώνημα θα σπεύσουμε άμεσα στο χώρο σας.

Χάρη στην μακροχρόνια πορεία της στο χώρο, η επιχείρησή μας, μπορεί να σας προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για τη συλλογή, φόρτωση, μεταφορά και εκφόρτωση πάσης φύσεως υλικών με ασφάλεια, γρήγορα και οικονομικά.
 
 
     
     
     
 
 
Στόχος μας είναι η παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών καθώς και η τήρηση των συμφωνιών και των χρονοδιαγραμμάτων με αποτέλεσμα την πλήρη ικανοποίηση του πελάτη. 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση για οποιαδήποτε χωματουργική εργασία επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε. Εξυπηρετούμε άμεσα την Ραφήνα και όλη την Αττική.