6978739068, 6972825825 Ραφήνα - Αττική pantazis.sprs@gmail.com
hero image
 

ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΣΠΥΡΟΣ | Χωματουργικές Εργασίες - Ενοικιάσεις Κάδων Ραφήνα Αττική 


Έχοντας φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό έργων, η επιχείρηση μας “ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΣΠΥΡΟΣ” η οποία βρίσκεται στην Αττική και πιό συγκεκριμένα στην Ραφήνα, είναι στην διάθεσή σας για να υλοποιήσει οποιαδήποτε χωματουργική εργασία επιθυμείτε.

Καθώς ο χώρος των χωματουργικών εργασιών απαιτεί προσοχή και εξειδίκευση, κάθε έργο που αναλαμβάνουμε φέρεται εις πέρας με ευθύνη, σεβασμό προς το περιβάλλον και με έμφαση πάντα στην ικανοποίηση του πελάτη.

Διαθέτουμε σύγχρονα μηχανήματα ικανά να ανταπεξέλθουν σε κάθε εργασία ακόμα και στις περιπτώσεις που οι διαστάσεις του χώρου είναι μικρές, καθώς και έμπειρο και καλά εκπαιδευμένο προσωπικό.
 
     
     
     
 
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ 

την αποπεράτωση κάθε είδους απαιτητικού έργου, δημόσιου και ιδιωτικού φορέα, με επαγγελματισμό, προσοχή στη λεπτομέρεια, αμεσότητα και πάνω από όλα στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.
 
  Κατεδαφίσεις
  Εκσκαφές
  Εκβραχισμούς
  Επιχωματώσεις
  Μπαζώματα 
  Διαμορφώσεις περιβάλλοντος χώρου
  Έργα οδοποιίας
  Βελτιώσεις εδάφους
  Μεταφορές Μπαζών
  Φυτοχώματα
 
Η εξειδίκευση του ανθρώπινου δυναμικού μας, η εμπειρία ετών στις χωματουργικές εργασίες και η πιστή τήρηση των προσυμφωνηθέντων χρονοδιαγραμμάτων σας εγγυώνται υπεύθυνα αποτελέσματα, συνέπεια και αξιοπιστία στη συνεργασία μας.
 
 
     
     
     
 
 
Επιθυμώντας να μπορούμε να καλύψουμε κάθε σας ανάγκη, αλλά και να αποτελούμε την καλύτερη επιλογή στον χώρο των χωματουργικών εργασιών, δεν παύουμε ποτέ να επενδύουμε σε κατάλληλο εξοπλισμό. Έτσι, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι μπορούμε να φέρουμε σε πέρας οποιαδήποτε χωματουργική εργασία επιθυμείτε.
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση για οποιαδήποτε χωματουργική εργασία επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε. Εξυπηρετούμε άμεσα την Ραφήνα και όλη την Αττική.