6978739068, 6972825825 Ραφήνα - Αττική pantazis.sprs@gmail.com
hero image
 

ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΣΠΥΡΟΣ
Χωματουργικές Εργασίες - Ενοικιάσεις Κάδων Ραφήνα Αττική 


Η επιχείρηση μας “ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΣΠΥΡΟΣ” η οποία βρίσκεται στην Αττική και πιό συγκεκριμένα στην Ραφήνα, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια στις χωματουργικές εργασίες, αναλαμβάνοντας δημόσια και ιδιωτικά έργα σε όλη την Αττική. 

Διαθέτοντας ένα σύγχρονο στόλο οχημάτων και εξειδικευμένο προσωπικό, έχουμε την δυνατότητα να υλοποιήσουμε με ακρίβεια κάθε χωματουργική εργασία, ακόμα και τις πιο δύσκολες και ειδικές χωματουργικές εργασίες.

Παράλληλα, διαθέτουμε κάδους μπαζών και ιδιωτικά φορτηγά παρέχοντάς σας υπηρεσίες ενοικίασης κάδων μπαζών για το διάστημα που επιθυμείτε.

 
 
     
     
     
 
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ

δημόσια και ιδιωτικά έργα από οπου μας ζητηθεί στην Αττική. Συνεργαζόμαστε με ιδιώτες, τεχνικές εταιρείες, εργολάβους οικοδομών, δήμους και κοινότητες με συνέπεια και υπευθυνότητα. 

Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο και το έμπειρο προσωπικό μας, έχουμε την δυνατότητα να σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες στο χώρο των χωματουργικών εργασιών,​ θέτοντας σε προτεραιότητα τις ανάγκες σας και λαμβάνοντας υπόψη τις ιδιαιτερότητες κάθε έργου.

Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε με χωματουργικές εργασίες, έχουμε φέρει σε πέρας έναν μεγάλο αριθμό χωματουργικών εργασιών στην Ραφήνα και σε όλη την Αττική. Έτσι, έχουμε αποκτήσει την κατάλληλη εμπειρία που μας επιτρέπει να πραγματοποιούμε κάθε είδους χωματουργική εργασία εστιάζοντας πάντα στην ποιότητα και στην ασφάλεια.
 
 
     
     
     
 
 
Η συνεχής ενεργή μας θέση με τις χωματουργικές εργασίες και η εργοληπτική μας ικανότητα, συνδυαστικά με την επαγγελματική συνείδηση που μας διέπει, αποτελούν για εσάς εγγύηση για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, πάντα με το μικρότερο δυνατό κόστος. 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση για οποιαδήποτε χωματουργική εργασία επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε. Εξυπηρετούμε άμεσα την Ραφήνα και όλη την Αττική.