6978739068, 6972825825 Ραφήνα - Αττική pantazis.sprs@gmail.com
 
 
 
ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΣΠΥΡΟΣ
Χωματουργικές Εργασίες - Ενοικιάσεις Κάδων Ραφήνα Αττική 

Η επιχείρηση μας “ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΣΠΥΡΟΣ” η οποία βρίσκεται στην Αττική και πιό συγκεκριμένα στην Ραφήνα, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια στις χωματουργικές εργασίες, αναλαμβάνοντας δημόσια και ιδιωτικά έργα σε όλη την Αττική. 

Διαθέτοντας ένα σύγχρονο στόλο οχημάτων και εξειδικευμένο προσωπικό, έχουμε την δυνατότητα να υλοποιήσουμε με ακρίβεια κάθε χωματουργική εργασία, ακόμα και τις πιο δύσκολες και ειδικές χωματουργικές εργασίες...


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
 
 
ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

Αναλαμβάνουμε την αποπεράτωση κάθε είδους απαιτητικού έργου, δημόσιου και ιδιωτικού φορέα, με επαγγελματισμό, προσοχή στη λεπτομέρεια, αμεσότητα και πάνω από όλα στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΣΤΟΛΟΣ

ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΣΤΟΛΟΣ

Διαθέτουμε ένα σύγχρονο στόλο που αποτελείται από διάφορα οχήματα για την αποπεράτωση ακόμα και των πιό δύσκολων εργασιών καθώς και έμπειρους και εξειδικευμένους χειριστές.

ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ

ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ

Οι έμπειροι άνθρωποι μας είναι το σημαντικότερο κεφάλαιο που διαθέτει η επιχείρησή μας και εκπαιδεύοντας διαρκώς, ώστε να ανταπεξέρχονται πλήρως στις ανάγκες σας.

ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΣΤΕ

ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΣΤΕ

σε εργολάβους, εταιρείες, τεχνικά γραφεία, δήμους, κατασκευαστικές εταιρείες, καθώς επίσης και ιδιώτες στην Ραφήνα και σε όλη την Αττική.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση για οποιαδήποτε χωματουργική εργασία επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε. Εξυπηρετούμε άμεσα την Ραφήνα και όλη την Αττική.

ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΚΑΔΩΝ ΜΠΑΖΩΝ

ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΚΑΔΩΝ ΜΠΑΖΩΝ

Διαθέτουμε κάδους για μπάζα και απορρίμματα που μπορούν να καλύψουν κάθε σας ανάγκη, ενώ αναλαμβάνουμε και την απομάκρυνση - αποκομιδή μπαζών...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ